Расчленение туши |
👉 Визначення: |
Расчленение туши (або РАСЧЛЕНЕНИЕ ТУШИ) - Розпилювання або розрубування туші на поздовжні симетричні половини, а також четвертини
РАСЧЛЕНЕНИЕ ТУШИ - Распиловка или разруб туши на продольные симметричные половины, а также четвертины.
Референси:"Расчленение туши або РАСЧЛЕНЕНИЕ ТУШИ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
Поділитися:
| ||||
Фразу додано 2016-11-13 та оновлено 2016-11-13T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Расчленение туши? "Расчленение туши" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Расчленение туши" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Расчленение туши відноситься до категорії літера "Р", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: |