Прискорене пророщування насіння |
👉 Визначення: |
Прискорене пророщування насіння (або УСКОРЕННОЕ ПРОРАЩИВАНИЕ СЕМЯН) - Пророщування звільненого від насіннєвих покровів (насіннєвої шкірки чи ендокарпія) насіння у спеціальному посуді на вологій підстилці (папір, вата чи тканина) в термостаті за температури від 21 до 23 С протягом від 7 до 12 днів УСКОРЕННОЕ ПРОРАЩИВАНИЕ СЕМЯН - Проращивание очищенных и освобожденных от семенных покровов (семенной кожицы или эндокарпия) семян в специальной посуде на влажной подстилке (бумага, вата или ткань) в термостате при температуре от 21 до 23 С на протяжении от 7 до 12 дней. Референси:"Прискорене пророщування насіння або УСКОРЕННОЕ ПРОРАЩИВАНИЕ СЕМЯН" згадується у нормативному документі ДСТУ 3641-97 ПЛОДОВІ КУЛЬТУРИ. НАСІННЯ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-13 та оновлено 2016-11-13T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Прискорене пророщування насіння? "Прискорене пророщування насіння" згадується у нормативному документі ДСТУ 3641-97 ПЛОДОВІ КУЛЬТУРИ. НАСІННЯ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Прискорене пророщування насіння" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Прискорене пророщування насіння відноситься до категорії літера "П", згадується у документі ДСТУ 3641-97 ПЛОДОВІ КУЛЬТУРИ. НАСІННЯ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3641-97 ПЛОДОВІ КУЛЬТУРИ. НАСІННЯ: |