Предмет сервування |
👉 Визначення: |
Предмет сервування (або ПРЕДМЕТ СЕРВИРОВКИ) - Порцеляновий, фаянсовий, кришталевий, скляний та інші види посуду, металеві основні та допоміжні столові набори, серветки, квіти та ін. ПРЕДМЕТ СЕРВИРОВКИ - Фарфоровая, фаянсовая, хрустальная, стеклянная и другие виды посуды, металлические основные и вспомогательные столовые приборы, салфетки, цветы и др.. Референси:"Предмет сервування або ПРЕДМЕТ СЕРВИРОВКИ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-13 та оновлено 2016-11-13T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Предмет сервування? "Предмет сервування" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Предмет сервування" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Предмет сервування відноситься до категорії літера "П", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни: |