Подсечка шкуры

👉 Визначення:

Подсечка шкуры (або ПОДСЕЧКА ШКУРЫ) - Підрізування шкури механізованим інструментом або ножем під час механічного знімання шкури для зменшення зривів м'язової та жирової тканини ПОДСЕЧКА ШКУРЫ - Подрез шкуры механизированным инструментом или ножом, производимый при механической съемке шкуры с целью сокращения срывов мышечной и жировой ткани.

Референси:

"Подсечка шкуры або ПОДСЕЧКА ШКУРЫ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: підрізування, Лист Блаженнішого Любомира до Прези, ПОДСЕЧКА ШКУРЫ. Довжина тлумачення терміну: 314 символів.
Поділитися:
 › 
Просмотров: 304 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-13 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Подсечка шкуры?

"Подсечка шкуры" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Подсечка шкуры" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Подсечка шкуры відноситься до категорії літера "П", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

Ключові слова сторінки: підрізування, Лист Блаженнішого Любомира до Прези, ПОДСЕЧКА ШКУРЫ.

У "словнику будівельника" є такий термін: бочка (або бочка)
це секція силоса з вертикальними стінками.

бочка это секция силоса с вертикальными стенками.

barrel The barrel is the vertical walled sectio...

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ:

👉Абетка Термінів

А [740]
Б [652]
В [1643]
Г [724]
Д [953]
Е [518]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [386]
К [1945]
Л [487]
М [983]
Н [980]
О [959]
П [2759]
Р [1116]
С [1900]
Т [1160]
У [309]
Ф [587]
Х [206]
Ц [160]
Ч [231]
Ш [321]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: