Пищевая шквара (нд выжарки, отопки) |
👉 Визначення: |
Пищевая шквара (нд выжарки, отопки) (або ПИЩЕВАЯ ШКВАРА (НД ВЫЖАРКИ, ОТОПКИ)) - Сполучальна тканина з залишками жиру після його витоплювання із жиру - сирцю
ПИЩЕВАЯ ШКВАРА (НД ВЫЖАРКИ, ОТОПКИ) - Соединительная ткань с остатками жира после его вытопки из жира-сырца.
Референси:"Пищевая шквара (нд выжарки, отопки) або ПИЩЕВАЯ ШКВАРА (НД ВЫЖАРКИ, ОТОПКИ)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
Поділитися:
| ||||
Фразу додано 2016-11-12 та оновлено 2016-11-12T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Пищевая шквара (нд выжарки, отопки)? "Пищевая шквара (нд выжарки, отопки)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Пищевая шквара (нд выжарки, отопки)" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Пищевая шквара (нд выжарки, отопки) відноситься до категорії літера "П", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: |