Пищевая шквара (нд выжарки, отопки)

👉 Визначення:

Пищевая шквара (нд выжарки, отопки) (або ПИЩЕВАЯ ШКВАРА (НД ВЫЖАРКИ, ОТОПКИ)) - Сполучальна тканина з залишками жиру після його витоплювання із жиру - сирцю ПИЩЕВАЯ ШКВАРА (НД ВЫЖАРКИ, ОТОПКИ) - Соединительная ткань с остатками жира после его вытопки из жира-сырца.

Референси:

"Пищевая шквара (нд выжарки, отопки) або ПИЩЕВАЯ ШКВАРА (НД ВЫЖАРКИ, ОТОПКИ)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: Лучшие SMS, сполучальна, ПИЩЕВАЯ ШКВАРА (НД ВЫЖАРКИ, ОТОПКИ). Довжина тлумачення терміну: 194 символів.
Поділитися:
 › 
Просмотров: 302 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-12 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Пищевая шквара (нд выжарки, отопки)?

"Пищевая шквара (нд выжарки, отопки)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Пищевая шквара (нд выжарки, отопки)" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Пищевая шквара (нд выжарки, отопки) відноситься до категорії літера "П", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

Ключові слова сторінки: Лучшие SMS, сполучальна, ПИЩЕВАЯ ШКВАРА (НД ВЫЖАРКИ, ОТОПКИ).

У "словнику будівельника" є такий термін: Захищені елементи
Елементи, для яких запроваджені заходи з метою зменшення підвищення температури або зниження обвуглювання під час пожежі.

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ:

👉Абетка Термінів

А [740]
Б [652]
В [1643]
Г [724]
Д [953]
Е [518]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [386]
К [1945]
Л [487]
М [983]
Н [980]
О [959]
П [2759]
Р [1116]
С [1900]
Т [1160]
У [309]
Ф [587]
Х [206]
Ц [160]
Ч [231]
Ш [321]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: