Пищевая кровь |
👉 Визначення: |
Пищевая кровь (або ПИЩЕВАЯ КРОВЬ) - Кров великої рогатої худоби та свиней, зібрана під час забивання, що відповідає санітарним вимогам для використання на харчові, медичні потреби, а також для годування хутрових звірів
ПИЩЕВАЯ КРОВЬ - Кровь крупного рогатого скота и свиней, собранная в процессе убоя и отвечающая санитарным требованиям для использования в пищевых, медицинских целях, а также для кормления пушных зверей).
Референси:"Пищевая кровь або ПИЩЕВАЯ КРОВЬ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
Поділитися:
| ||||
Фразу додано 2016-11-05 та оновлено 2016-11-05T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Пищевая кровь? "Пищевая кровь" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Пищевая кровь" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Пищевая кровь відноситься до категорії літера "П", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: |