Низькі завитки головного бродіння (у пивоварстві |
👉 Визначення: |
Низькі завитки головного бродіння (у пивоварстві - Друга стадія головного бродіння, яке характеризується появою білої піни, що вкриває поверхню пивного сусла. - это. Референси:"Низькі завитки головного бродіння (у пивоварстві" згадується у нормативному документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни. Теги: |
Поділитися:
| ||||
Фразу додано 2016-12-06 та оновлено 2016-12-06T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Низькі завитки головного бродіння (у пивоварстві? "Низькі завитки головного бродіння (у пивоварстві" згадується у нормативному документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Низькі завитки головного бродіння (у пивоварстві" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Низькі завитки головного бродіння (у пивоварстві відноситься до категорії літера "Н", згадується у документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни: |