Кухонна сіль

👉 Визначення:

Кухонна сіль (або (ПОВАРЕННАЯ ПИЩЕВАЯ СОЛЬ) - Продукт, який одержують після збагачування і подальшого переробляння галіту, і використовують як життєво необхідну смакову речовину

(ПОВАРЕННАЯ ПИЩЕВАЯ СОЛЬ - Продукт, получаемый при обогащении и дальнейшей переработке галита, и применяемый как жизненно необходимое вкусовое вещество).

Референси:

"Кухонна сіль або (ПОВАРЕННАЯ ПИЩЕВАЯ СОЛЬ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3747-98 СІЛЬ КУХОННА. ВИРОБНИЦТВО. Теги: Кухонна сіль, Огнёвки-травянки, лебідка, (ПОВАРЕННАЯ ПИЩЕВАЯ СОЛЬ. Довжина тлумачення терміну: 302 символів.
Поділитися:
 › 
Просмотров: 385 | | Рейтинг: 5.0/1
Фразу додано 2016-11-09 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Кухонна сіль?

"Кухонна сіль" згадується у нормативному документі ДСТУ 3747-98 СІЛЬ КУХОННА. ВИРОБНИЦТВО.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Кухонна сіль" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Кухонна сіль відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 3747-98 СІЛЬ КУХОННА. ВИРОБНИЦТВО.

Ключові слова сторінки: Кухонна сіль, Огнёвки-травянки, лебідка, (ПОВАРЕННАЯ ПИЩЕВАЯ СОЛЬ.

У "словнику будівельника" є такий термін: точка насичення волокон (або точка насыщения волокон)
Вміст вологи, при якому клітки деревини повністю насичені.

точка насыщения волокон Влагосодержание, при котором клетки древесины полностью насыщены.

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3747-98 СІЛЬ КУХОННА. ВИРОБНИЦТВО:

👉Абетка Термінів

А [740]
Б [652]
В [1643]
Г [724]
Д [953]
Е [518]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [386]
К [1945]
Л [487]
М [983]
Н [980]
О [959]
П [2759]
Р [1116]
С [1900]
Т [1160]
У [309]
Ф [587]
Х [206]
Ц [160]
Ч [231]
Ш [321]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: