Кухонна сіль |
👉 Визначення: |
Кухонна сіль (або (ПОВАРЕННАЯ ПИЩЕВАЯ СОЛЬ) - Продукт, який одержують після збагачування і подальшого переробляння галіту, і використовують як життєво необхідну смакову речовину (ПОВАРЕННАЯ ПИЩЕВАЯ СОЛЬ - Продукт, получаемый при обогащении и дальнейшей переработке галита, и применяемый как жизненно необходимое вкусовое вещество). Референси:"Кухонна сіль або (ПОВАРЕННАЯ ПИЩЕВАЯ СОЛЬ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3747-98 СІЛЬ КУХОННА. ВИРОБНИЦТВО. Теги: |
Поділитися:
| ||||
Фразу додано 2016-11-09 та оновлено 2016-11-09T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Кухонна сіль? "Кухонна сіль" згадується у нормативному документі ДСТУ 3747-98 СІЛЬ КУХОННА. ВИРОБНИЦТВО.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Кухонна сіль" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Кухонна сіль відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 3747-98 СІЛЬ КУХОННА. ВИРОБНИЦТВО. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3747-98 СІЛЬ КУХОННА. ВИРОБНИЦТВО: |