Конширування шоколадної маси

👉 Визначення:

Конширування шоколадної маси (або Конширование шоколадной массы нд отделка шоколадной массы) - Механічне оброблення шоколадної маси за підвищеної температури з метою поліпшення смаку та аромату виробу.

Конширование шоколадной массы нд отделка шоколадной массы - это Механическая обработка шоколадной массы при повышенной температуре с целью улучшения вкуса и аромата изделия.

Референси:

"Конширування шоколадної маси або Конширование шоколадной массы нд отделка шоколадной массы" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Теги: дсту 3005-95, конширування, Конширування шоколадної маси, Конширование шоколадной массы нд от, механічне. Довжина тлумачення терміну: 297 символів.
Поділитися:
 › 
Просмотров: 552 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-12-10 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Конширування шоколадної маси?

"Конширування шоколадної маси" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Конширування шоколадної маси" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Конширування шоколадної маси відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.

Ключові слова сторінки: дсту 3005-95, конширування, Конширування шоколадної маси, Конширование шоколадной массы нд от, механічне.

У "словнику будівельника" є такий термін: Напівфабрикат заводського будівельного розчину
Заздалегідь дозований будівельний розчин або попередньо замішані компоненти розчину

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ:

👉Абетка Термінів

А [740]
Б [652]
В [1643]
Г [724]
Д [953]
Е [518]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [386]
К [1945]
Л [487]
М [983]
Н [980]
О [959]
П [2759]
Р [1116]
С [1900]
Т [1160]
У [309]
Ф [587]
Х [206]
Ц [160]
Ч [231]
Ш [321]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: