ІНВЕРСІЯ САХАРОЗИ |
👉 Визначення: |
ІНВЕРСІЯ САХАРОЗИ (або ИНВЕРСИЯ САХАРОЗЫ) - Процес розкладання сахарози на глюкозу та фруктозу під впливом кислот і інших чинників.
Англійською термін перекладається, як 'SUGAR INVERSION'. Референси:"ІНВЕРСІЯ САХАРОЗИ або ИНВЕРСИЯ САХАРОЗЫ (англ.: SUGAR INVERSION)" згадується у нормативному документі ДСТУ 2567-94 Цукрове виробництво. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-21 та оновлено 2016-11-21T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується ІНВЕРСІЯ САХАРОЗИ? "ІНВЕРСІЯ САХАРОЗИ" згадується у нормативному документі ДСТУ 2567-94 Цукрове виробництво.
❔ Чи є переклад на англійську? "ІНВЕРСІЯ САХАРОЗИ" англійською буде SUGAR INVERSION.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "ІНВЕРСІЯ САХАРОЗИ" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін ІНВЕРСІЯ САХАРОЗИ відноситься до категорії літера "І", згадується у документі ДСТУ 2567-94 Цукрове виробництво. На англійську мову ІНВЕРСІЯ САХАРОЗИ перекладається, як 'SUGAR INVERSION'. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 2567-94 Цукрове виробництво: |