Економічний коефіцієнт утворення продукту |
👉 Визначення: |
Економічний коефіцієнт утворення продукту (або ЭКОНОМИЧЕСКИЙ КОЭФФИЦИЕНТ ОБРАЗОВАНИЯ ПРОДУКТА) - Відношення кількості одержаного продукту до кількості використаного компонента поживного середовища ЭКОНОМИЧЕСКИЙ КОЭФФИЦИЕНТ ОБРАЗОВАНИЯ ПРОДУКТА - (Отношение количества полученного продукта к количеству использованного компонента питательной среды). Англійською термін перекладається, як 'ECONOMICAL COEFFICIENT'. Референси:"Економічний коефіцієнт утворення продукту або ЭКОНОМИЧЕСКИЙ КОЭФФИЦИЕНТ ОБРАЗОВАНИЯ ПРОДУКТА (англ.: ECONOMICAL COEFFICIENT)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3803-98 БІОТЕХНОЛОГІЯ Терміни та. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-11 та оновлено 2016-11-11T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Економічний коефіцієнт утворення продукту? "Економічний коефіцієнт утворення продукту" згадується у нормативному документі ДСТУ 3803-98 БІОТЕХНОЛОГІЯ Терміни та.
❔ Чи є переклад на англійську? "Економічний коефіцієнт утворення продукту" англійською буде ECONOMICAL COEFFICIENT.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Економічний коефіцієнт утворення продукту" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Економічний коефіцієнт утворення продукту відноситься до категорії літера "Е", згадується у документі ДСТУ 3803-98 БІОТЕХНОЛОГІЯ Терміни та. На англійську мову Економічний коефіцієнт утворення продукту перекладається, як 'ECONOMICAL COEFFICIENT'. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3803-98 БІОТЕХНОЛОГІЯ Терміни та: |