Бактеріальний харчовий токсикоз |
👉 Визначення: |
| Бактеріальний харчовий токсикоз (або Бактериальный пищевой токсикоз) - Захворювання, яке виникає внаслідок споживання їжі, що містить бактеріальні токсини. Бактериальный пищевой токсикоз - это Заболевание, возникающее в результате потребления пищи, содержащей бактериальные токсины). Референси:"Бактеріальний харчовий токсикоз або Бактериальный пищевой токсикоз" згадується у нормативному документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни. Теги: . Довжина тлумачення терміну: 229 символів. |
Поділитися:
|
| ||||
| Фразу додано 2016-12-14 та оновлено 2025-12-18T00:30Z. Відповідно: більше року тому. | ||||
|
❔ Де згадується Бактеріальний харчовий токсикоз? "Бактеріальний харчовий токсикоз" згадується у нормативному документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Бактеріальний харчовий токсикоз" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі вже досить давно. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
|
Термін Бактеріальний харчовий токсикоз відноситься до категорії літера "Б", згадується у документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни. Ключові слова сторінки: .
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни: | ||||