Желчь |
👉 Визначення: |
Желчь (або ЖЕЛЧЬ) - В'язка рідина, що її виділяє печінка, золотисто - жовтого кольору у свиней, зеленувато - бурого - у травоїдних тварин, слабколужної реакції
ЖЕЛЧЬ - Вязкая жидкость, выделяемая печенью, золотисто-желтого цвета у свиней, зеленовато-бурого - у травоядных животных, слабощелочной реакции.
Референси:"Желчь або ЖЕЛЧЬ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: . Довжина тлумачення терміну: 293 символів. |
Поділитися:
|
| ||||
| Фразу додано 2016-11-07 та оновлено 2016-11-07T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
|
❔ Де згадується Желчь? "Желчь" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Желчь" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
|
Термін Желчь відноситься до категорії літера "Ж", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки: .
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: | ||||