Желатин

👉 Визначення:

Желатин (або ЖЕЛАТИН) - Білкова речовина, яку отримують із колагеномісткої сировини, що майже повністю складається з глютину і має велику здатність до желювання ЖЕЛАТИН - Белковое вещество, получаемое из коллагеносодержащего сырья, состоящее почти полностью из глютина, обладающее большой желирующей способностью.

Референси:

"Желатин або ЖЕЛАТИН" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: білкова, ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, ЖЕЛАТИН. Довжина тлумачення терміну: 298 символів.
 › 
Просмотров: 618 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-08 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Желатин?

"Желатин" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Желатин" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Желатин відноситься до категорії літера "Ж", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

Ключові слова сторінки: білкова, ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, ЖЕЛАТИН.

У "словнику будівельника" є такий термін: Забудова території
Розміщення будинків і споруд із зображенням їх на кресленні з зазначенням основних характеристик за функціональним призначенням (житлова, виробнича, багатофункціональна, громадська...

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1643]
Г [724]
Д [952]
Е [518]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [386]
К [1944]
Л [487]
М [982]
Н [979]
О [957]
П [2760]
Р [1116]
С [1900]
Т [1161]
У [309]
Ф [587]
Х [206]
Ц [160]
Ч [231]
Ш [322]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: