Загар мяса |
👉 Визначення: |
Загар мяса (або ЗАГАР МЯСА) - Зміна якості м'яса внаслідок безмікробного псування, що виникає під час неправильного охолоджування парної туші під впливом тканинних ферментів , характеризується дуже кислим запахом, розм'якшеністю та зміною кольору
ЗАГАР МЯСА - Изменение качества мяса вследствие безмикробной порчи, возникающей при неправильном охлаждении парной туши под влиянием тканевых ферментов, характеризующаяся сильно кислым запахом, размягченной консистенцией и изменением цвета).
Референси:"Загар мяса або ЗАГАР МЯСА" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-06 та оновлено 2016-11-06T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Загар мяса? "Загар мяса" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Загар мяса" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Загар мяса відноситься до категорії літера "З", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: |