Вихід страви [ кулінарного виробу ] |
👉 Визначення: |
Вихід страви [ кулінарного виробу ] (або ВЫХОД БЛЮДА [КУЛИНАРНОГО ИЗДЕЛИЯ]) - Маса страви [ кулінарного виробу ], яку встановлюють враховуючи відходи і виробничі втрати ( приріст ) в процесі кулінарного обробляння продуктів, що входять до її складу ВЫХОД БЛЮДА [КУЛИНАРНОГО ИЗДЕЛИЯ] - Масса блюда [кулинарного изделия], устанавливаемая с учетом отходов и производственных потерь (прибавки) во время кулинарной обработки продуктов, входящих в ее состав. Референси:"Вихід страви [ кулінарного виробу ] або ВЫХОД БЛЮДА [КУЛИНАРНОГО ИЗДЕЛИЯ]" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-05 та оновлено 2016-11-05T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Вихід страви [ кулінарного виробу ]? "Вихід страви [ кулінарного виробу ]" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Вихід страви [ кулінарного виробу ]" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Вихід страви [ кулінарного виробу ] відноситься до категорії літера "В", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни: |