Усушка мяса (нд естественная убыль мяса)

👉 Визначення:

Усушка мяса (нд естественная убыль мяса) (або УСУШКА МЯСА (НД ЕСТЕСТВЕННАЯ УБЫЛЬ МЯСА)) - Зменшення маси м'яса внаслідок випаровування вологи в процесі охолоджування, заморожування та зберігання УСУШКА МЯСА (НД ЕСТЕСТВЕННАЯ УБЫЛЬ МЯСА) - Уменьшение массы мяса в результате испарения влаги в процессе охлаждения, замораживания и хранения.

Референси:

"Усушка мяса (нд естественная убыль мяса) або УСУШКА МЯСА (НД ЕСТЕСТВЕННАЯ УБЫЛЬ МЯСА)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: УСУШКА МЯСА (НД ЕСТЕСТВЕННАЯ УБЫЛЬ , ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, зменшення. Довжина тлумачення терміну: 256 символів.
 › 
Просмотров: 508 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-10 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Усушка мяса (нд естественная убыль мяса)?

"Усушка мяса (нд естественная убыль мяса)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Усушка мяса (нд естественная убыль мяса)" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Усушка мяса (нд естественная убыль мяса) відноситься до категорії літера "У", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

Ключові слова сторінки: УСУШКА МЯСА (НД ЕСТЕСТВЕННАЯ УБЫЛЬ , ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, зменшення.

У "словнику будівельника" є такий термін: Жолобок
Поглиблення на одній або обох постільних гранях елемента кладки, отримане при його виготовленні

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1643]
Г [724]
Д [952]
Е [518]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [386]
К [1944]
Л [487]
М [982]
Н [979]
О [957]
П [2760]
Р [1116]
С [1900]
Т [1161]
У [309]
Ф [587]
Х [206]
Ц [160]
Ч [231]
Ш [322]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: