Усушка мяса (нд естественная убыль мяса) |
👉 Визначення: |
Усушка мяса (нд естественная убыль мяса) (або УСУШКА МЯСА (НД ЕСТЕСТВЕННАЯ УБЫЛЬ МЯСА)) - Зменшення маси м'яса внаслідок випаровування вологи в процесі охолоджування, заморожування та зберігання
УСУШКА МЯСА (НД ЕСТЕСТВЕННАЯ УБЫЛЬ МЯСА) - Уменьшение массы мяса в результате испарения влаги в процессе охлаждения, замораживания и хранения.
Референси:"Усушка мяса (нд естественная убыль мяса) або УСУШКА МЯСА (НД ЕСТЕСТВЕННАЯ УБЫЛЬ МЯСА)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-10 та оновлено 2016-11-10T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Усушка мяса (нд естественная убыль мяса)? "Усушка мяса (нд естественная убыль мяса)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Усушка мяса (нд естественная убыль мяса)" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Усушка мяса (нд естественная убыль мяса) відноситься до категорії літера "У", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: |