Основний складник страви

👉 Визначення:

Основний складник страви (або ОСНОВНОЙ КОМПОНЕНТ БЛЮДА) - Головний харчовий продукт, що входить до складу страви і визначає її вид

ОСНОВНОЙ КОМПОНЕНТ БЛЮДА - Главный пищевой продукт, входящий в состав блюда и определяющий его вид.

Референси:

"Основний складник страви або ОСНОВНОЙ КОМПОНЕНТ БЛЮДА" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: ОСНОВНОЙ КОМПОНЕНТ БЛЮДА, Основний складник страви, зменшення, ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ . Довжина тлумачення терміну: 189 символів.
 › 
Просмотров: 536 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-09 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Основний складник страви?

"Основний складник страви" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Основний складник страви" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Основний складник страви відноситься до категорії літера "О", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.

Ключові слова сторінки: ОСНОВНОЙ КОМПОНЕНТ БЛЮДА, Основний складник страви, зменшення, ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ .

У "словнику будівельника" є такий термін: Аноксидна зона
частина очисної споруди технологічного процесу денітрифікації, у якій неочищені стічні води контактують з циркулюючими біологічно очищенними стічними водами, що містять нітр...

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1643]
Г [724]
Д [952]
Е [518]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [386]
К [1944]
Л [487]
М [982]
Н [979]
О [957]
П [2760]
Р [1116]
С [1900]
Т [1161]
У [309]
Ф [587]
Х [206]
Ц [160]
Ч [231]
Ш [322]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: