Основний складник страви |
👉 Визначення: |
Основний складник страви (або ОСНОВНОЙ КОМПОНЕНТ БЛЮДА) - Головний харчовий продукт, що входить до складу страви і визначає її вид ОСНОВНОЙ КОМПОНЕНТ БЛЮДА - Главный пищевой продукт, входящий в состав блюда и определяющий его вид. Референси:"Основний складник страви або ОСНОВНОЙ КОМПОНЕНТ БЛЮДА" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-09 та оновлено 2016-11-09T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Основний складник страви? "Основний складник страви" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Основний складник страви" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Основний складник страви відноситься до категорії літера "О", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни: |