Свищ |
👉 Визначення: |
Свищ (або СВИЩ) - Пошкодження шкури личинкою гедзя. Відрізняють фістули зарослі та незарослі
СВИЩ - Повреждение шкуры личинкой овода. Различают свищи заросшие и незаросшие).
Референси:"Свищ або СВИЩ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-12 та оновлено 2016-11-12T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Свищ? "Свищ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Свищ" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Свищ відноситься до категорії літера "С", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: |