Прелина

👉 Визначення:

Прелина (або ПРЕЛИНА) - Пошкодження ділянок шкури з шерстної або з міздряної сторін, викликане гнилісними бактеріями. Характеризується наявністю запаху розкладу, ослизненням шкури, зміною кольору міздряного боку та плинністю волосу ПРЕЛИНА - Повреждение участков шкуры с шерстной стороны или со стороны мездры, вызванное гнилостными бактериями. Характеризуется наличием запаха разложения, ослизнением шкуры, изменением цвета мездровой стороны и теклостью волоса).

Референси:

"Прелина або ПРЕЛИНА" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: ПРЕЛИНА, ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, ПОШКОДЖЕННЯ. Довжина тлумачення терміну: 448 символів.
 › 
Просмотров: 520 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-12 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Прелина?

"Прелина" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Прелина" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Прелина відноситься до категорії літера "П", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

Ключові слова сторінки: ПРЕЛИНА, ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, ПОШКОДЖЕННЯ.

У "словнику будівельника" є такий термін: Коефіцієнт жорсткості основи
змінний параметр, що характеризує деформаційні властивості ґрунтової основи в межах розрахункової ділянки контакту з конструкціями фундаментів.

Використовується для ро...

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1643]
Г [724]
Д [952]
Е [518]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [386]
К [1944]
Л [487]
М [982]
Н [979]
О [957]
П [2760]
Р [1116]
С [1900]
Т [1161]
У [309]
Ф [587]
Х [206]
Ц [160]
Ч [231]
Ш [322]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: