Прелина |
👉 Визначення: |
Прелина (або ПРЕЛИНА) - Пошкодження ділянок шкури з шерстної або з міздряної сторін, викликане гнилісними бактеріями. Характеризується наявністю запаху розкладу, ослизненням шкури, зміною кольору міздряного боку та плинністю волосу
ПРЕЛИНА - Повреждение участков шкуры с шерстной стороны или со стороны мездры, вызванное гнилостными бактериями. Характеризуется наличием запаха разложения, ослизнением шкуры, изменением цвета мездровой стороны и теклостью волоса).
Референси:"Прелина або ПРЕЛИНА" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-12 та оновлено 2016-11-12T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Прелина? "Прелина" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Прелина" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Прелина відноситься до категорії літера "П", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: |