Стандартизація харчових продуктів |
👉 Визначення: |
Стандартизація харчових продуктів (або Стандартизация пищевых продуктов) - Встановлення і застосування обов'язкових норм, правил і вимог щодо якості сировини та харчових продуктів. Стандартизация пищевых продуктов - это Установление и применение обязательных норм, правил и требований, обеспечивающих качество сырья и пищевых продуктов. Референси:"Стандартизація харчових продуктів або Стандартизация пищевых продуктов" згадується у нормативному документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-13 та оновлено 2016-12-13T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Стандартизація харчових продуктів? "Стандартизація харчових продуктів" згадується у нормативному документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Стандартизація харчових продуктів" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Стандартизація харчових продуктів відноситься до категорії літера "С", згадується у документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни: |