Промивання пивної дробини

👉 Визначення:

Промивання пивної дробини - Оброблення пивної дробини гарячою водою з температурою від 78 до 80 град.С з метою вилучення з неї залишків екстрактивних речовин.

- это.

Референси:

"Промивання пивної дробини" згадується у нормативному документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни. Теги: Промивання пивної дробини, дсту 3139-95, промивання, оброблення. Довжина тлумачення терміну: 155 символів.
 › 
Просмотров: 461 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-12-11 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Промивання пивної дробини?

"Промивання пивної дробини" згадується у нормативному документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Промивання пивної дробини" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Промивання пивної дробини відноситься до категорії літера "П", згадується у документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни.

Ключові слова сторінки: Промивання пивної дробини, дсту 3139-95, промивання, оброблення.

У "словнику будівельника" є такий термін: Об'єкт стандартизації або нормування
продукція, процеси (роботи), послуги, які підлягають стандартизації або нормуванню.

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1643]
Г [724]
Д [952]
Е [518]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [386]
К [1944]
Л [487]
М [982]
Н [979]
О [957]
П [2760]
Р [1116]
С [1900]
Т [1161]
У [309]
Ф [587]
Х [206]
Ц [160]
Ч [231]
Ш [322]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: