Промивання пивної дробини |
👉 Визначення: |
Промивання пивної дробини - Оброблення пивної дробини гарячою водою з температурою від 78 до 80 град.С з метою вилучення з неї залишків екстрактивних речовин. - это. Референси:"Промивання пивної дробини" згадується у нормативному документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-11 та оновлено 2016-12-11T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Промивання пивної дробини? "Промивання пивної дробини" згадується у нормативному документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Промивання пивної дробини" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Промивання пивної дробини відноситься до категорії літера "П", згадується у документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни: |