Кондиціонування пивоварного солоду |
👉 Визначення: |
Кондиціонування пивоварного солоду - Оброблення пивоварного солоду водою або парою перед подрібненням із збільшенням вологості на 52,5%. - это. Референси:"Кондиціонування пивоварного солоду" згадується у нормативному документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-11 та оновлено 2016-12-11T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Кондиціонування пивоварного солоду? "Кондиціонування пивоварного солоду" згадується у нормативному документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Кондиціонування пивоварного солоду" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Кондиціонування пивоварного солоду відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни: |