Кондиціонування пивоварного солоду |
👉 Визначення: |
| Кондиціонування пивоварного солоду - Оброблення пивоварного солоду водою або парою перед подрібненням із збільшенням вологості на 52,5%. - это. Референси:"Кондиціонування пивоварного солоду" згадується у нормативному документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни. Теги: . Довжина тлумачення терміну: 124 символів. |
Поділитися:
|
| ||||
| Фразу додано 2016-12-11 та оновлено 2025-12-19T00:10Z. Відповідно: більше року тому. | ||||
|
❔ Де згадується Кондиціонування пивоварного солоду? "Кондиціонування пивоварного солоду" згадується у нормативному документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Кондиціонування пивоварного солоду" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі вже досить давно. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
|
Термін Кондиціонування пивоварного солоду відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни. Ключові слова сторінки: .
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни: | ||||