Охолодна страва [ кулінарний виріб ] |
👉 Визначення: |
Охолодна страва [ кулінарний виріб ] (або ОХЛАЖДЕННОЕ БЛЮДО [КУЛИНАРНОЕ ИЗДЕЛИЕ]) - Страва [ кулінарний виріб ], яка підлягає швидкому охолодженню до температур, що дозволяють збільшити термін її зберігання ОХЛАЖДЕННОЕ БЛЮДО [КУЛИНАРНОЕ ИЗДЕЛИЕ] - Блюдо [кулинарное изделие], подлежащее быстрому охлаждению до температур, которые позволяют увеличить срок его сохранности. Референси:"Охолодна страва [ кулінарний виріб ] або ОХЛАЖДЕННОЕ БЛЮДО [КУЛИНАРНОЕ ИЗДЕЛИЕ]" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-07 та оновлено 2016-11-07T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Охолодна страва [ кулінарний виріб ]? "Охолодна страва [ кулінарний виріб ]" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Охолодна страва [ кулінарний виріб ]" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Охолодна страва [ кулінарний виріб ] відноситься до категорії літера "О", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни: |