Льєзон |
👉 Визначення: |
Льєзон (або ЛЬЕЗОН) - Суміш сирих яєць ( меланжу або яєчного " порошку ), молока, вершків або води, " солі, спецій в певному співвідношенні, " яку застосовують виготовляючи кулінарні " напівфабрикати і вироби ЛЬЕЗОН - Смесь сырых яиц (меланжа или яичного " порошка), молока, сливок или воды, соли, " специй в определенном соотношении, " которую используют при изготовлении " кулинарных полуфабрикатов и изделий. Референси:"Льєзон або ЛЬЕЗОН" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-06 та оновлено 2016-11-06T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Льєзон? "Льєзон" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Льєзон" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Льєзон відноситься до категорії літера "Л", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни: |