Курдюк |
👉 Визначення: |
Курдюк (або КУРДЮК) - Різко виражені жирові відкладення на хвостових хребцях деяких порід овець
КУРДЮК - Резко выраженные жировые отложения на хвостовых позвонках некоторых пород овец).
Референси:"Курдюк або КУРДЮК" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-06 та оновлено 2016-11-06T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Курдюк? "Курдюк" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Курдюк" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Курдюк відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: |