Кость для производства желатина (нд паспортная кость) |
👉 Визначення: |
Кость для производства желатина (нд паспортная кость) (або КОСТЬ ДЛЯ ПРОИЗВОДСТВА ЖЕЛАТИНА (НД ПАСПОРТНАЯ КОСТЬ)) - Знежирені, виварені без тиску кістки великої рогатої худоби (лопатка, ребра без хребців, тазова кістка, нижня щелепа, трубчасті обпилені). Допускається використання кісток великої рогатої худоби першої категорії (лопатка, ребра, тазова, нижня щелепа)
КОСТЬ ДЛЯ ПРОИЗВОДСТВА ЖЕЛАТИНА (НД ПАСПОРТНАЯ КОСТЬ) - Обезжиренные, вываренные без давления кости крупного рогатого скота (лопатка, ребра без позвонков, тазовая кость, нижняя челюсть, трубчатые опиленные). Допускается использование костей крупного рогатого скота первой категории (лопатка, ребра, тазовая, нижняя челюсть).
Референси:"Кость для производства желатина (нд паспортная кость) або КОСТЬ ДЛЯ ПРОИЗВОДСТВА ЖЕЛАТИНА (НД ПАСПОРТНАЯ КОСТЬ)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-11 та оновлено 2016-11-11T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Кость для производства желатина (нд паспортная кость)? "Кость для производства желатина (нд паспортная кость)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Кость для производства желатина (нд паспортная кость)" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Кость для производства желатина (нд паспортная кость) відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: |