Борушистость шкуры |
👉 Визначення: |
Борушистость шкуры (або БОРУШИСТОСТЬ ШКУРЫ) - Потовщені грубі складки на воротку переважно шкур некастрованих биків
БОРУШИСТОСТЬ ШКУРЫ - Утолщенные грубые складки на воротке преимущественно шкур некастрированных быков).
Референси:"Борушистость шкуры або БОРУШИСТОСТЬ ШКУРЫ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-10 та оновлено 2016-11-10T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Борушистость шкуры? "Борушистость шкуры" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Борушистость шкуры" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Борушистость шкуры відноситься до категорії літера "Б", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: |