БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ ХАРЧОВОГО ПРОДУКТУ |
👉 Визначення: |
БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ ХАРЧОВОГО ПРОДУКТУ (або БИОЛОГИЧЕСКАЯ ЦЕННОСТЬ ПИЩЕВОГО ПРОДУКТА) - Основний показник якості харчового продукту, який визначає ступінь його відповідності оптимальним потребам людини і гарантованої безпеки використання згідно з фізіологічними нормами
(БИОЛОГИЧЕСКАЯ ЦЕННОСТЬ ПИЩЕВОГО ПРОДУКТА - Основной показатель качества продукта питания, определяющий степень его соответствия оптимальным потребностям человека и гарантированной безопасности использования в соответствии с физиологическими нормами).
Референси:"БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ ХАРЧОВОГО ПРОДУКТУ або БИОЛОГИЧЕСКАЯ ЦЕННОСТЬ ПИЩЕВОГО ПРОДУКТА" згадується у нормативному документі ДСТУ 3993-2000. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-09 та оновлено 2016-11-09T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ ХАРЧОВОГО ПРОДУКТУ? "БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ ХАРЧОВОГО ПРОДУКТУ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3993-2000.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ ХАРЧОВОГО ПРОДУКТУ" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ ХАРЧОВОГО ПРОДУКТУ відноситься до категорії літера "Б", згадується у документі ДСТУ 3993-2000. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3993-2000: |