Жеребок |
👉 Визначення: |
Жеребок (або ЖЕРЕБОК) - Шкура лошати, масою в парному вигляді до 5 кг включно (ДСТУ 2341)
ЖЕРЕБОК - Шкура жеребенка массой в парном виде до 5 кг включительно.
Референси:"Жеребок або ЖЕРЕБОК" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-06 та оновлено 2016-11-06T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Жеребок? "Жеребок" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Жеребок" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Жеребок відноситься до категорії літера "Ж", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: |