Забрудненість солі |
👉 Визначення: |
Забрудненість солі (або (ЗАГРЯЗНЕННОСТЬ СОЛИ) - Вміст речовин, які знижують якість солі, (ЗАГРЯЗНЕННОСТЬ СОЛИ - Содержание веществ, снижающих качество соли). Референси:"Забрудненість солі або (ЗАГРЯЗНЕННОСТЬ СОЛИ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3747-98 СІЛЬ КУХОННА. ВИРОБНИЦТВО. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-06 та оновлено 2016-11-06T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Забрудненість солі? "Забрудненість солі" згадується у нормативному документі ДСТУ 3747-98 СІЛЬ КУХОННА. ВИРОБНИЦТВО.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Забрудненість солі" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Забрудненість солі відноситься до категорії літера "З", згадується у документі ДСТУ 3747-98 СІЛЬ КУХОННА. ВИРОБНИЦТВО. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3747-98 СІЛЬ КУХОННА. ВИРОБНИЦТВО: |