Виробничий процес закладу (гх)

👉 Визначення:

Виробничий процес закладу (гх) (або ПРОИЗВОДСТВЕННЫЙ ПРОЦЕСС ЗАВЕДЕНИЯ (ОП)) - Сукупність операцій, які забезпечують виробництво кулінарної продукції, булочних і борошняних кондитерських виробів

ПРОИЗВОДСТВЕННЫЙ ПРОЦЕСС ЗАВЕДЕНИЯ (ОП) - Совокупность операций, обеспечивающих производство кулинарной продукции, булочных и мучных кондитерских изделий.

Референси:

"Виробничий процес закладу (гх) або ПРОИЗВОДСТВЕННЫЙ ПРОЦЕСС ЗАВЕДЕНИЯ (ОП)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: набір, ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ , ПРОИЗВОДСТВЕННЫЙ ПРОЦЕСС ЗАВЕДЕНИЯ , Виробничий процес закладу (гх). Довжина тлумачення терміну: 287 символів.
 › 
Просмотров: 502 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-11 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Виробничий процес закладу (гх)?

"Виробничий процес закладу (гх)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Виробничий процес закладу (гх)" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Виробничий процес закладу (гх) відноситься до категорії літера "В", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.

Ключові слова сторінки: набір, ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ , ПРОИЗВОДСТВЕННЫЙ ПРОЦЕСС ЗАВЕДЕНИЯ , Виробничий процес закладу (гх).

У "словнику будівельника" є такий термін: Осідання земної поверхні
вертикальні переміщення поверхні (контактної з фундаментами чи земної) за рахунок деформацій грунтів, що ...

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1643]
Г [724]
Д [952]
Е [518]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [386]
К [1944]
Л [487]
М [982]
Н [979]
О [957]
П [2760]
Р [1116]
С [1900]
Т [1161]
У [309]
Ф [587]
Х [206]
Ц [160]
Ч [231]
Ш [322]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: