Виробничий процес закладу (гх) |
👉 Визначення: |
Виробничий процес закладу (гх) (або ПРОИЗВОДСТВЕННЫЙ ПРОЦЕСС ЗАВЕДЕНИЯ (ОП)) - Сукупність операцій, які забезпечують виробництво кулінарної продукції, булочних і борошняних кондитерських виробів ПРОИЗВОДСТВЕННЫЙ ПРОЦЕСС ЗАВЕДЕНИЯ (ОП) - Совокупность операций, обеспечивающих производство кулинарной продукции, булочных и мучных кондитерских изделий. Референси:"Виробничий процес закладу (гх) або ПРОИЗВОДСТВЕННЫЙ ПРОЦЕСС ЗАВЕДЕНИЯ (ОП)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-11 та оновлено 2016-11-11T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Виробничий процес закладу (гх)? "Виробничий процес закладу (гх)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Виробничий процес закладу (гх)" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Виробничий процес закладу (гх) відноситься до категорії літера "В", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни: |