Субпродукты (нд сбой) |
👉 Визначення: |
Субпродукты (нд сбой) (або СУБПРОДУКТЫ (НД СБОЙ)) - Внутрішні органи, голови, ноги, хвости, вим'я, м'ясна обрізь, отримані під час переробляння худоби
СУБПРОДУКТЫ (НД СБОЙ) - Внутренние органы, головы, ноги, хвосты, вымя, мясная обрезь, получаемые при переработке скота.
Референси:"Субпродукты (нд сбой) або СУБПРОДУКТЫ (НД СБОЙ)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-10 та оновлено 2016-11-10T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Субпродукты (нд сбой)? "Субпродукты (нд сбой)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Субпродукты (нд сбой)" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Субпродукты (нд сбой) відноситься до категорії літера "С", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: |