Пульпа мясная |
👉 Визначення: |
Пульпа мясная (або ПУЛЬПА МЯСНАЯ) - Кормовий продукт, що його виробляють з нехарчової м'якушевої та кісткової сировини подрібненням та розварюванням під тиском, призначений для годівлі свиней у вигляді білково - жирової добавки до основного раціону
ПУЛЬПА МЯСНАЯ - Кормовой продукт, вырабатываемый из непищевого мякотного и костного сырья измельчением и разваркой под давлением, предназначенный для откорма свиней в виде белково-жировой добавки к основному рациону).
Референси:"Пульпа мясная або ПУЛЬПА МЯСНАЯ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: . Довжина тлумачення терміну: 439 символів. |
Поділитися:
|
| ||||
| Фразу додано 2016-11-09 та оновлено 2025-12-18T00:10Z. Відповідно: більше року тому. | ||||
|
❔ Де згадується Пульпа мясная? "Пульпа мясная" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Пульпа мясная" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі вже досить давно. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
|
Термін Пульпа мясная відноситься до категорії літера "П", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки: .
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: | ||||