Метод запарювання насіння |
👉 Визначення: |
| Метод запарювання насіння (або Метод запаривания семян) - Визначення панцирності насіння соняшника шляхом оброблення його окропом. Метод запаривания семян - Определение панцирности семян подсолнечника путем обработки их кипятком. Англійською термін перекладається, як 'Method of seeds steaming'. Референси:"Метод запарювання насіння або Метод запаривания семян (англ.: Method of seeds steaming)" згадується у нормативному документі ДСТУ 2949-94 НАСІННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР. Теги: . Довжина тлумачення терміну: 188 символів. |
Поділитися:
|
| ||||
| Фразу додано 2016-12-11 та оновлено 2025-12-16T00:00Z. Відповідно: більше року тому. | ||||
|
❔ Де згадується Метод запарювання насіння? "Метод запарювання насіння" згадується у нормативному документі ДСТУ 2949-94 НАСІННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР.
❔ Чи є переклад на англійську? "Метод запарювання насіння" англійською буде Method of seeds steaming.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Метод запарювання насіння" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі вже досить давно. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
|
Термін Метод запарювання насіння відноситься до категорії літера "М", згадується у документі ДСТУ 2949-94 НАСІННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР. На англійську мову Метод запарювання насіння перекладається, як 'Method of seeds steaming'. Ключові слова сторінки: .
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 2949-94 НАСІННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР: | ||||