Костный остаток |
👉 Визначення: |
Костный остаток (або КОСТНЫЙ ОСТАТОК) - Продукт, що отримують під час механічного відокремлення м'якотних тканин від кісток після ручного обвалювання яловичини, свинини, баранини та козлятини, а також із туш або частин худої баранини та козлятини, на установках періодичної та безперервної дії
КОСТНЫЙ ОСТАТОК - Продукт, получаемый при механическом отделении мякотных тканей от кости после ручной обвалки говядины, свинины, баранины и козлятины, а также с туш или частей тощей баранины и козлятины, на установках периодического и непрерывного действия).
Референси:"Костный остаток або КОСТНЫЙ ОСТАТОК" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-09 та оновлено 2016-11-09T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Костный остаток? "Костный остаток" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Костный остаток" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Костный остаток відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: |