Кондитерський виріб

👉 Визначення:

Кондитерський виріб (або КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ) - Харчовий продукт, переважно солодкий на смак, з певним ароматом, різний за консистенцією і формою

КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ - Пищевой продукт, обладающий преимущественно сладким вкусом, ароматом, разнообразный по консистенции и форме.

Референси:

"Кондитерський виріб або КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ, ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ , заклад, Кондитерський виріб. Довжина тлумачення терміну: 246 символів.
 › 
Просмотров: 531 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-09 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Кондитерський виріб?

"Кондитерський виріб" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Кондитерський виріб" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Кондитерський виріб відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.

Ключові слова сторінки: КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ, ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ , заклад, Кондитерський виріб.

У "словнику будівельника" є такий термін: Двері
елемент стінової конструкції, призначений для сполучення внутрішніх приміщень із навколишнім середовищем або між собою, захисту від атмосферних і шумових впливів і який складається...

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1643]
Г [724]
Д [952]
Е [518]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [386]
К [1944]
Л [487]
М [982]
Н [979]
О [957]
П [2760]
Р [1116]
С [1900]
Т [1161]
У [309]
Ф [587]
Х [206]
Ц [160]
Ч [231]
Ш [322]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: