Кондитерський виріб |
👉 Визначення: |
Кондитерський виріб (або КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ) - Харчовий продукт, переважно солодкий на смак, з певним ароматом, різний за консистенцією і формою КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ - Пищевой продукт, обладающий преимущественно сладким вкусом, ароматом, разнообразный по консистенции и форме. Референси:"Кондитерський виріб або КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-09 та оновлено 2016-11-09T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Кондитерський виріб? "Кондитерський виріб" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Кондитерський виріб" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Кондитерський виріб відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни: |