Эпидермис |
👉 Визначення: |
Эпидермис (або ЭПИДЕРМИС) - Зовнішній шар шкури, що становить 1-2% її товщини
ЭПИДЕРМИС - Наружный слой шкуры, составляющий 1-2% ее толщины).
Референси:"Эпидермис або ЭПИДЕРМИС" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-10 та оновлено 2016-12-15T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Эпидермис? "Эпидермис" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Эпидермис" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Эпидермис відноситься до категорії літера "Е", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: |