Четвертина туши |
👉 Визначення: |
Четвертина туши (або ЧЕТВЕРТИНА ТУШИ) - Кожна з двох частин півтуші, поділеної впоперек на рівні останього грудного хребця
ЧЕТВЕРТИНА ТУШИ - Каждая из двух частей полутуши, разделенной в поперечном направлении на уровне последнего грудного позвонка.
Референси:"Четвертина туши або ЧЕТВЕРТИНА ТУШИ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-06 та оновлено 2016-11-06T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Четвертина туши? "Четвертина туши" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Четвертина туши" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Четвертина туши відноситься до категорії літера "Ч", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: |