Чепрак |
👉 Визначення: |
Чепрак (або ЧЕПРАК) - Середня частина шкури, обмежена прямими лініями, що з'єднують западини передніх та задніх лап, і лінією, що поєднує передні пашини (ДСТУ 2341)
ЧЕПРАК - Средняя часть шкуры, ограниченная прямыми линиями, соединяющими впадины передних и задних лап, и линией, соединяющей передние пашины.
Референси:"Чепрак або ЧЕПРАК" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-08 та оновлено 2016-11-08T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Чепрак? "Чепрак" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Чепрак" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Чепрак відноситься до категорії літера "Ч", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: |