Брыжеватость |
👉 Визначення: |
Брыжеватость (або БРЫЖЕВАТОСТЬ) - Дефект, що характеризується наявністю маленьких отворів у стінках баранячих і свинячих черев розміром від 0,5 до 3 мм
БРЫЖЕВАТОСТЬ - Дефект, характеризующийся наличием мелких отверстий в стенках бараньих и свиных черев размером от 0,5 до 3 мм.
Референси:"Брыжеватость або БРЫЖЕВАТОСТЬ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-08 та оновлено 2016-11-08T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Брыжеватость? "Брыжеватость" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Брыжеватость" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Брыжеватость відноситься до категорії літера "Б", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: |