› 
 › 
Міжрегіональний центр професійно-технічної освіти автомобільного транспорту та будівельної механізації

16:23

Міжрегіональний центр професійно-технічної освіти автомобільного транспорту та будівельної механізації

Міжрегіональний центр професійно-технічної освіти автомобільного транспорту та будівельної механізації – це державний професійно-технічний заклад освіти, що здійснює підготовку робітників високого рівня кваліфікації з технічноскладних науковоємких професій та спеціальностей. Центр розташований у м. Києві.

Центр входить до наукового комплексу “Будівельник” при Київському національному університеті будівництва і архітектури, співпрацює з Мюнхенським центром автомобільного транспорту, Баварською транспортною академією.

Навчальний процес здійснюється відповідно до “Положення про державну професійно-технічну освіту на базі нової та базової середньої освіти”. Забезпечується підготовка, перепідготовка і підвищення кваліфікації робітників та незайнятого населення за професіями: машиніст землерийних машин, авторемонтник, машиніст автомобільного крану, кранівник, водій категорій “В”, “ВС”, “Д”, “Е” та міжнародних перевезень.

Забезпечується підготовка за рівнем кваліфікації “Молодший спеціаліст”.
Центр укомплектований висококваліфікованими педагогічними кадрами: серед них 32 відмінники освіти України, один – Заслужений працівник народної освіти України, доктор педагогічних наук, 3 – кандидати технічних наук, 1 – доцент; 20 – викладачів вищої категорії, 9 викладачів І категорії, 16 майстрів І та ІІ категорії.

Бібліотека Центру перевищує 36 тис. підручників, наукової, навчальної, методичної, суспільно-політичної, загальноосвітньої літератури. За останні 5 років педагогічним колективом підготовлено понад 450 методичних розробок, 32 навчальнометодичних посібників та видано 4 підручники.

Просмотров: 5002 | Добавил: | Рейтинг: 0.0/0

Обговорення Міжрегіональний центр професійно-технічної освіти автомобільного транспорту та будівельної механізації - 17 Листопада 2010, коментарі та відгуки: