Варіння

👉 Визначення:

Варіння (або ВАРКА) - Теплове кулінарне обробляння, коли продукти доводять до стану кулінарної готовності з повним або частковим зануренням у воду чи іншу рідину ( молоко, бульйон тощо ) або у водяній парі чи у полі надвисокої частоти

ВАРКА - Тепловая кулинарная обработка, при которой продукты доводят до состояния кулинарной готовности с полным или частичным погружением в кипящую воду или какую-либо другую жидкость (молоко, бульон и т. п.), в водяной пар или в поле сверхвысокой частоты.

Референси:

"Варіння або ВАРКА" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: Варіння, варка, ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ , спосіб. Довжина тлумачення терміну: 486 символів.
 › 
Просмотров: 584 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-08 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Варіння?

"Варіння" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Варіння" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Варіння відноситься до категорії літера "В", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.

Ключові слова сторінки: Варіння, варка, ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ , спосіб.

У "словнику будівельника" є такий термін: Життєздатність системи
Здатність системи зберігати свою працездатність в аварійних (позаштатних) умовах, а також після тривалої (більше 50 год) зупинки. У формулах та розрахунках позначається - "Ж"

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: