Сборный жир

👉 Визначення:

Сборный жир (або СБОРНЫЙ ЖИР) - Жир, що отримують під час витоплювання жиру - сирцю, кісток або під час варіння м' ясної сировини та м'ясопродуктів, придатний на харчові потреби, але не відповідаючий вимогам до жирів вищого та першого гатунків СБОРНЫЙ ЖИР - Жир, получаемый при вытопке жира-сырца, костей или при варке мясного сырья и мясопродуктов, пригодный на пищевые цели, но не отвечающий требованиям жиров высшего и первого сортов.

Референси:

"Сборный жир або СБОРНЫЙ ЖИР" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: жир, СБОРНЫЙ ЖИР, ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П. Довжина тлумачення терміну: 414 символів.
 › 
Просмотров: 466 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-05 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Сборный жир?

"Сборный жир" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Сборный жир" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Сборный жир відноситься до категорії літера "С", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

Ключові слова сторінки: жир, СБОРНЫЙ ЖИР, ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П.

У "словнику будівельника" є такий термін: Альтанка прибудована (або газібо)
різновид альтанки зв’язаної з будинком входом до одного з приміщень будинку або критим переходом.

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: