Усол

👉 Визначення:

Усол (або УСОЛ) - Показник, що визначає втрату вологи і, внаслідок цього, маси парної шкури під час консервування УСОЛ - Показатель, характеризующий потерю влаги и, вследствие этого, массы парной шкуры при кон-сервировании).

Референси:

"Усол або УСОЛ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, показник, УСОЛ. Довжина тлумачення терміну: 215 символів.
 › 
Просмотров: 251 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-10 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Усол?

"Усол" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Усол" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Усол відноситься до категорії літера "У", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

Ключові слова сторінки: ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, показник, УСОЛ.

У "словнику будівельника" є такий термін: облицювальна стіна
Зовнішня стіна, яка використовується як облицювання, що не пов'язане з іншими зонами стіни або каркасом, і не підсилює їх несучої здатності

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: