Коэффициент пересчета

👉 Визначення:

Коэффициент пересчета (або КОЭФФИЦИЕНТ ПЕРЕСЧЕТА) - Відношення маси парної шкури до консервованої (для перерахунку консервованої сировини в парну та навпаки) КОЭФФИЦИЕНТ ПЕРЕСЧЕТА - Отношение массы парной шкуры к консервированной (для пересчета консервированного сырья в парное и обратно).

Референси:

"Коэффициент пересчета або КОЭФФИЦИЕНТ ПЕРЕСЧЕТА" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, КОЭФФИЦИЕНТ ПЕРЕСЧЕТА, відношення. Довжина тлумачення терміну: 246 символів.
 › 
Просмотров: 452 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-11 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Коэффициент пересчета?

"Коэффициент пересчета" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Коэффициент пересчета" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Коэффициент пересчета відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

Ключові слова сторінки: ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, КОЭФФИЦИЕНТ ПЕРЕСЧЕТА, відношення.

У "словнику будівельника" є такий термін: Дощоприймальний колодязь
камера або шахта для приймання поверхневих стічних вод і атмосферних опадів у дощову каналізацію.

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: