› 
 › 
Процесс Розроблення проектної документації у бюро

17:13

Процесс Розроблення проектної документації у бюро

Склад та зміст проектної документації на будівництво контролюйте по этому документу.
Якщо планується будівництво будинку або будівлі, майбутній домовласник встає перед питанням проекту, який потрібно придбати або ж замовити у архітектора.

дизайн проект частного дома

Спочатку може здатися, що на власній земельній ділянці можна робити все, що душі завгодно (звичайно, в межах розумного). Однак важливо щоб об'єкт відповідав встановленим в Україні нормам. Це може накласти деякі обмеження на поверховість, площа, архітектурний стиль майбутньої будівлі. Крім того, проект повинен включати в себе певну документацію, перед будівництвом потрібно отримати спеціальний дозвіл в державних інстанціях і багато іншого.

Державні будівельні стандарти затверджують склад, порядок і регулювання проектної документації. Важливо розуміти, що вони виступають обов'язковими для використання органами нагляду та управління, проектувальниками, замовниками, підрядниками та суб'єктами підприємницької діяльності в будівництві.

Архитектурное бюро Полякова під час розробки проектної документації забезпечує:
- Відповідність містобудівним і архітектурним вимогам, а також гарне архітектурно-художню якість;
- Відповідність існуючим документів (у випадку відхилення від їх вимог узгодження повинне виконуватися в установленому порядку);
- Охорона навколишнього середовища та раціональне використання ресурсів;
- Безпека та надійність;
- Патентна чистота технічних рішень і використовуваного обладнання;
- Конкурентоспроможність.

Немаловажним фактором є регіональні постанови забудови, які складаються на основі типових регіональних законів забудови. Вони затверджуються уповноваженим органом виконавчої влади.

Відповідальним за економічні, естетичні, технічні та екологічні якості проекту призначається головний архітектор проекту ГАП, який готує договори і координує дії підрядників. Він же займається переговорами з замовником. Якщо в будівництві беруть участь підрядники – їх діяльність також координується архітектором, а їх підписи заносяться в документацію.

Всі підписи документів повинні бути уточнені в залежності від структури і складу проектного підприємства. Повинні бути вказані прізвища учасників проектування відповідно до розділів проекту. Вся документація, розрахунки та вихідні дані після затвердження передаються для зберігання в архів. Для того щоб докладніше вивчити всі основні аспекти майбутнього будівництва, уважно ознайомтеся зі статтями, представленими на нашому сайті.

Просмотров: 3145 | Добавил: | Теги: проектування, проект | Рейтинг: 5.0/2

Обговорення Процесс Розроблення проектної документації у бюро - 11 Січня 2016, коментарі та відгуки: