› 
 › 
Ціни на основні будівельні матеріали, вироби та конструкції

00:19

Ціни на основні будівельні матеріали, вироби та конструкції

При складанні інвесторської кошторисної документації та договірної ціни важливу роль у формуванні фінальної вартості робіт складає частина витрат на будівельні матеріали.

Щоб розрахункова цифра кошторису максимально відповідала майбутнім витратам необхідно вказувати дійсні ринкові ціни на матеріали та ресурси. На жаль програмні комплекси складання кошторисної документації мають застарілі ціни на матеріали. Введення актуальних цін на будівельні матеріали потребує підтвердження їх відповідними бухгалтерськими документами або прайс-листами з магазинів. Можнf легко вирахувати, як зміниться вартість будівництва в залежності від Вашого регіону.

зб монолітна плита фундаменту

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України щомісяця збирає інформацію від підприємств-виробників та регіональних Управлінь капітального будівництва про ціни на основні будівельні матеріали, вироби та конструкції.

На нашому сайті вже розміщувались відповідні данні за 2011 рік. На даний час зібрано та підготовлено інформацію про поточні ціни за перші 4 місяці 2012 року.

Маємо інформацію про наступні будівельні матеріали, вироби та конструкції: Цемент, Щебінь, Пісок річковий та природний, Бетон, Товарний розчин цементний, Розчин вапняковий, Стінові блоки, Керамзит, Залізобетонні вироби, Асфальтобетон Тип Б-10 та Тип Б-20, Цегла керамічна та силікатна, Криця сортова, Криця листова товщиною 3 мм, Арматура, Дошки обрізні, Металопластикові вікна, Металопластикові двері, Дверні блоки, Паркет, Плінтус хвойний, Плити теплоізоляційні, Плити мінераловатні, Плити керамічні, Шифер 8-хвильовий, Руберойд, Лінолеум, Скло віконне, Вапно будівельне негашене, Гіпс будівельний, Фарба олійна, Фарба водоемульсійна, Кабелі, Проводи алюмінієві, Труби крицеві водогазопрові, Зб.Труби каналізаційні, Умивальники фаянсові, Унітази фаянсові, Ванни купальні, Мийки, Радіатори.

З часом будуть додані відомості по наступним місяцям. Залишайтесь з нами! ДБНУ

Просмотров: 5790 | Добавил: | Теги: ціни | Рейтинг: 5.0/1

Обговорення Ціни на основні будівельні матеріали, вироби та конструкції - 12 Травня 2012, коментарі та відгуки:

2012-09-25 Спам
1. Максим
Дуже зручний варіант регіонального реєстру цін на будівельні матеріали там всі періоди від Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України
Ответ: