› 
 › 
Щодо цін на дорожньо-будівельні матеріали

01:40

Щодо цін на дорожньо-будівельні матеріали

Пояснення до інформації щодо цін на дорожньо-будівельні матеріали

Інформація про поточні ціни на дорожньо-будівельні матеріали надано Службами автомобільних доріг в АРК Крим, областях і м. Севастополі за даними підприємств-виробників (постачальників), що знаходяться на території Криму, областей, міст Києва та Севастополя.

Ця інформація має довідковий характер і може слугувати замовнику та підряднику орієнтиром при визначенні вартості дорожніх робіт на стадіях складання інвесторської кошторисної документації та договірної ціни у випадках відсутності даних щодо цін на окремі матеріали, які не є основними на конкретній будові.

Ціни по матеріалах згруповано по таким таблицям:

- у вкладці “загальний” – наведено загальний перелік матеріалів з найменшою і найбільшою ціною; крім того, назва матеріалу в таблиці містить посилання на вкладку з відповідним матеріалом;

- у вкладці з відповідним матеріалом містяться таблиці, в одній відображено ціни за регіонами, де зазначається найбільша (червоним кольором) та найменша (зеленим кольором) ціна, а в іншій (інших) - ціни в порядку їх зростання на основі даних попередньої таблиці.

У випадках відсутності інформації про ціни на дорожньо-будівельні матеріали заводів-виробників чи постачальників Службами автомобільних доріг надавалася інформація щодо їх середнього рівня у регіоні.
Ціни з діапазоном наведені з урахуванням наявності різної номенклатури.

Завантажити таблиці цін.

Просмотров: 2764 | Добавил: | Теги: будівельні матеріали, автодороги, Ціна | Рейтинг: 0.0/0

Обговорення Щодо цін на дорожньо-будівельні матеріали - 7 Березня 2013, коментарі та відгуки: