Файли
 › 
 › 

ДСТУ 3143-2013 - М'ясо птиці (тушки). Загальні технічні умови

Статус: у вільному доступі [ Завантажити ДСТУ | КАК скачать? ] 2018-09-13, 10:33
ДСТУ 3143-2013
М'ясо птиці (тушки)
Загальні технічні умови


Цей стандарт поширюється на м'ясо птиці свіже - тушки курей, курчат, курчат-бройлерів, качок, каченят, гусей, гусенят, iндичок, індичат, цесарок, цесарят та їх частини (далі за текстом - м'ясо птиці), призначене для реалізації та виробництва продуктів харчування.

ДСТУ 3143-2013 не розповсюджується на м'ясо птиці з доданими інгредієнтами, включаючи воду.

Зі Зміною №1 Чинний з 2011-15-01

Кпючові слова: вгодованість, глибокозаморожене м'ясо птиці, заморожене м'ясо птиці, м'ясо
птиці, охолоджене м'ясо птиці, патрана тушка, підморожене м'ясо птиці, потрух, птиця, тушка,
частини тушки.



Якщо ви є правовласником ДСТУ 3143-2013 - М'ясо птиці (тушки). Загальні технічні умови і проти його розміщення - напишіть нам, будемо раді Вам допомогти.

Категорія: ДСТУ | Добавил: Слідкуй за новими - підпишись на оновлення! | Теги: ДСТУ
Переглядів: 2765 | Загрузок: 33 | Рейтинг: 5.0/5, відгуків: 1

Потрібен Проект за ДСТУ 3143-2013 - М'ясо птиці (тушки). Загальні технічні умови? Заповни форму!

Корисний матеріал? Поширюй!

Відгуки про ДСТУ 3143-2013 - М'ясо птиці (тушки). Загальні технічні умови, обговорення та коментарі:

Цей документ відноситься до категорії ДСТУ за внутрішньою класифікацією ДБНУ, подібні НД України містять інформацію необхідну для ведення діяльності у сфері будівництва.